Mike Godoroja & Blue Spirit anunță lansarea albumului „Viață - Iubire. Armonie. Zbor” și pornirea într-un turneu național

aprilie 12, 2024
Mike Godoroja & Blue Spirit pleacă în turneu național și îi invită pe toți fanii din România să le fie aproape și să se bucure de materialul discografic pe care sunt gata să-l lanseze. Albumul „Viață. Iubire, Armonie, Zbor” este un produs multimedia care transmite atât de real și complex trăirile, simțirile și dorințele legendarului artist.

Turneul Național începe pe 9 mai, la Râmnicul Vâlcea, și se încheie pe 29 noiembrie, cu o reprezentație de excepție la Arenele Romane Indoor, în București. Pe parcursul celor 5 luni de turneu, Mike Godoroja & Blue Spirit vor vizita 22 de orașe unde vor spune, pe versuri și muzică, povestea frumoasă a celei mai recente opere ale artistului.

Spectacolul de lansare a albumului trilogie Viață - Iubire. Armonie. Zbor este în sine o multiplă provocare, pe deoparte este o invitație pentru public de a cunoaște o zonă muzicală extrem de specială art rock, din care fac parte nume  inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formația Sfinx din România și așa mai departe. Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la sol la folk și chiar muzică progresivă . Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt o noutate în România cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele digitale touch screen .
La fiecare spectacol va fi o expoziție foto cu cele mai frumoase momente surprinse în Booklet-ul vinilului, de asemenea stand de prezentare a pachetului de viniluri, tricouri, carte.
Împreună cu această colecție de viniluri se va lansa și volumul de poeme semnat de către Mike Godoroja cu același titlu "Viață", cuprinzând strădania artistului de aproape cinci ani de zile strânsă într-o carte ilustrată grafic de către artistul vizual Codrin Cardu.

„Trăiesc cu emoție și recunoștință ceea ce voi avea ocazia să experimentez anul acesta, din punct de vedere profesional. Abia aștept să aduc în fața publicului meu bucuria acestui album „Viață - Iubire. Armonie. Zbor” și tot ceea ce presupune existența lui în bogăția mea existențială.”, declară Mike Godoroja.

Alte articole
afisport.ro
cauciucuridirect.ro
flip.ro