LIFE IS HARD S.A își majorează capitalul social printr-o nouă subscriere de acțiuni

martie 29, 2024

LIFE IS HARD S.A. (LIH), companie de tehnologie listată la BVB, piața AeRo, lansează, astăzi, o nouă subscriere de acțiuni pentru majorarea capitalului său social.

În această operațiune, LIH va emite până la 740.000 de acțiuni noi, ordinare, cu o valoare nominală de 0,5 lei/acțiune, iar majorarea capitalului social va avea loc în două etape.

În prima etapă, derulată în perioada 25 martie - 24 aprilie 2024, deținătorii de drepturi de preferință vor putea subscrie acțiuni nou emise la un preț de 2,0007 lei/acțiune. Subscrierile se vor derula prin Goldring, intermediarul autorizat al ofertei.

Ulterior, acțiunile rămase nesubscrise vor fi ofertate în cadrul unui plasament privat, în cadrul căruia un număr de până la 418.559 acțiuni, la prețul de subscriere de 2,0007 lei/acțiune vor fi utilizate pentru compensarea creanțelor certe, lichide și exigibile ale beneficiarilor programului Stock Option Plan, aprobat prin hotărârea AGA din 24 aprilie 2022.

Toate detaliile aferente majorării de capital sunt disponibile în Prospectul aprobat de ASF. Prospectul, formularele de subscriere și de retragere a acceptului de subscriere, precum și Decizia ASF de aprobare a Prospectului sunt disponibile pe:
● website-ul Life Is Hard https://www.lifeishard.ro/relatia-cu-investitorii/
● profilul emitentului pe site-ul Bursei de Valori București https://bvb.ro/FinancialInstruments/Details/FinancialInstrumentsDetails.aspx?s=LIH
● website-ul Intermediarului ofertei www.goldring.ro/consultanta/

Performanțele recente ale emitentului LIFE IS HARD arată creșteri constante ale valorii sale de piață.
Pe fondul încrederii crescute a investitorilor, acțiunile LIFE IS HARD au atins în perioada februarie - martie 2024 maxime istorice (2,83 lei/acțiune), în timp ce creșterea globală a performanței companiei pe parcursul anului 2023 a fost de de 55% , continuând să genereze valoare în portofoliul tuturor acționarilor.

La finalul anului 2023, compania LIFE IS HARD avea o capitalizare de 68 mil. lei și un număr de 1.289 de acționari, fiind prezentă în indicele BET AeRO, cu simbol de tranzacționare LIH pe BVB.

Alte articole
afisport.ro
cauciucuridirect.ro
flip.ro