High Garden East a vândut 30% din prima fază a ansamblului rezidențial

ianuarie 24, 2024

În doar 60 de zile de la lansarea proiectului High Garden East, au fost vândute peste 30% din apartamentele din prima fază a dezvoltării.

 

Construcția High Garden East a început în luna noiembrie 2023 și are prevăzute 522 unități în prima fază, cu termen de livrare luna decembrie 2024. În total, proiectul va avea 750 de locuințe, iar termen de finalizare a ansamblului este luna mai 2025.

 

Investiția totală a High Garden East se ridică la 40 milioane de euro.

 

Ansamblul rezidențial High Garden East este amplasat în zona Doamna Ghica a Capitalei – o zonă în plină expansiune – și este dezvoltat de compania Excelsior Construct & Development, firmă care îl are ca unic acționar pe Petre Niculae, afiliat și la alte companii din industria imobiliară: Pedro Company Constructexim, ARQA sau Exigent Development.

 

Zona Doamna Ghica, unde se află ansamblul High Garden East, este una extrem de interesantă pentru noile dezvoltări rezidențiale, o zonă cu mult potențial pentru o calitate foarte bună de locuire, având o densitate mai scăzută, cu multe facilități și acces facil la infrastructura de transport în comun și către toate zonele importante din București. Îmi doresc să livrez și prin acest nou proiect locuințe de calitate superioară, așa cum am făcut în permanență în cei peste 30 de ani de activitate în piața imobiliară, spune Petre Niculae, fondatorul Excelsior Construct & Development.

 

Constructorul ansamblului este compania de construcții Pedro Construct, iar de vânzările proiectului se ocupă, în exclusivitate, firma de consultanță imobiliară North Bucharest Investments.

 

În etapa de pre-sales au fost realizate vânzări și semnate promisiuni de vânzare pentru un număr de peste 150 de apartamente din totalul de 522 pe care le are proiectul în această primă fază. Este o performanță importantă ce a avut loc în mai puțin de două luni de la lansarea proiectului în piață, anunță  Vlad Musteață, CEO – North Bucharest Investments.

 

Cu finisaje de o calitate superioară și cu apartamente predate la cheie, ansamblul High Garden East prezintă facilități precum, spații comerciale la parter, pistă de alergat, sală de sport, două nivele de parcare subterană. Proiectul oferă apartamente de tip studio, două, trei și patru camere, iar prețurile pornesc de la 55.800 euro plus TVA.

 

Alte articole
afisport.ro
cauciucuridirect.ro
flip.ro