Comunicat de presă | McDonald’s® deschide restaurantul cu numărul 101 în România

decembrie 22, 2023

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s® în România, își extinde rețeaua prin deschiderea unității cu numărul 101, în Botoșani. Noul restaurantul de tip Drive-Thru este primul McDonald’s® din oraș, iar investiția s-a ridicat la aproximativ 7 milioane de lei.

 

Amplasat pe Calea Națională 356, acesta are un design modern și o suprafață generoasă de aproximativ 400 de metri pătrați, cu o capacitate de 98 locuri la interior și 72 de locuri pe terasă. Astfel, clienții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se bucura de produsele preferate: în restaurant sau pe terasă, pot comanda prin serviciul de McDelivery sau pot lua la pachet, prin linia de Drive-Thru. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé®.

 

McDonald’s® Botoșani este dotat cu cele mai moderne tehnologii pentru pregătirea și servirea produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la Drive-Thru și kioskurile digitale de comandă. Acestea permit clienților să plătească contactless, fie prin telefon sau card, iar utilizatorii aplicației McDonald's® pot beneficia de oferte prin scanarea codului QR, adunând puncte de loialitate.

 

Noul restaurant reafirmă angajamentul companiei pentru practicile sustenabile. Alături de coșurile de colectare selectivă, acesta are integrate și panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul propriu.

Restaurantul McDonald’s® Botoșani este deschis zilnic, de luni până duminică, în intervalul 00:07 – 24:00 și non stop pe linia de drive.

Alte articole
afisport.ro
cauciucuridirect.ro
flip.ro