Bogdan Mircea Ciobanu este noul CEO Exclusive Networks România

martie 31, 2024

Exclusive Networks România anunță numirea recentă a lui Bogdan Mircea Ciobanu în funcția de CEO. Bogdan Mircea Ciobanu are o vastă experiență profesională în domeniul IT, cât și o expertiză consolidată de management dobândită pe parcursul a peste 14 ani în companii multinaționale.

Pasionat de tehnologie și preocupat de dezvoltarea abilităților sale manageriale, Bogdan Ciobanu și-a început parcursul cu studii de inginerie la Iași, București, Paris, continuând cu Executive MBA, titlul obținut în Statele Unite și România. Experiența sa anterioară include funcția de CEO la SABS, companie românească de software, și de Director Regional pentru Europa de Sud-Est la Alcatel-Lucent Enterprise, producător de soluții de comunicații unificate și rețele de date.

Bogdan Mircea Ciobanu, despre investirea în funcția de CEO Exclusive Networks România:
„Este o onoare și, în același timp, o provocare să preiau acest rol în cadrul unuia dintre cei mai relevanți distribuitori de soluții IT din România, parte a probabil celui mai mare grup european de distribuție de IT/Securitate Cibernetică. Cu o echipă deopotrivă competentă și loială, ne angajăm să aducem, cu o energie revigorantă, tehnologii de top din IT și Securitate Cibernetică în tot ecosistemul de afaceri din România. Prin leadership-ul nostru și parteneriatele de încredere, vom continua să furnizăm valoare semnificativă, apreciată de clienți, parteneri, și sperăm de întreaga piață locală.”

În noua sa funcție, Bogdan Ciobanu are ca obiective consolidarea echipei locale, dezvoltarea rețelei de parteneri, creșterea sustenabilă și extinderea prezenței Exclusive Networks pe piața românească.

Bogdan Ciobanu a preluat funcția de CEO de la Mariusz Kochanski, Președintele și CEO al cluster-ului Exclusive Networks CEE, care a acționat ca CEO remote pentru Exclusive Networks România în ultimii doi ani:
„Bogdan este liderul potrivit, de care Exclusive Networks România are nevoie. Abilitățile sale de a inova și de a dezvolta, capacitatea de a gândi analitic și forța de a acționa sintetic, împărtășind valorile organizaționale, ne dau deplină încredere că Bogdan își va îndeplini cu succes misiunea de consolidare și dezvoltare a companiei.”

Alte articole
afisport.ro
cauciucuridirect.ro
flip.ro